Гриценко, який в Німеччині, закликав арештувати Азарова, який в Австрії

Читать на русском

Під час перебування в Берліні опозиційний політик Анатолій Гриценко закликав австрійську владу заарештувати екс-прем’єра Миколу Азарова, який начебто перебуває зараз в Австрії. 

«Через європейську пресу закликав австрійську владу - негайно заарештувати Азарова, який із родиною втік до Австрії й вирішив там пересидіти Майдан», - зазначається в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті політика.  

Зі слів Гриценка, він навів докази, відповідно до яких Азарова «мають посадити в Австрії під домашній арешт, а його (та його родини) фірми й рахунки в австрійських банках - мають бути негайно заблоковані».

В цьому контексті він закликав європейських політиків самим дотримуватися демократичних цінностей і виконувати власні закони щодо боротьби з корупцією.

Гриценко також розповів, що зустрівся в Німеччині з багатьма впливовими людьми і провів для журналістів прес-конференцію щодо подій на Майдані Незалежності.

Нагадаємо, 17 січня народний депутат Анатолій Гриценко повідомив, що написав заяву про складання депутатських повноважень.

28 січня прем’єр Микола Азаров попросив Президента Віктора Януковича прийняти його відставку.

В той же день Президент задовольнив відставку прем’єра.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: