Азаров добровільно пішов у відставку

Читать на русском

Прем’єр Микола Азаров попросив Президента Віктора Януковича прийняти його відставку.

Про це сказано в заяві голови уряду, опублікованій на офіційному сайті КМУ.

«З метою створити додаткові можливості для суспільно-політичного компромісу, заради мирного врегулювання конфлікту, я прийняв особисте рішення просити Президента України прийняти мою відставку з поста прем'єр-міністра України», - зазначається в заяві.

Азаров додав, що уряд робив все можливе для мирного врегулювання конфлікту в українському суспільстві.

«Гострота і небезпека конфлікту для наших громадян, для долі України вимагають додаткових відповідальних кроків», - зазначає прем’єр.

Азаров також подякував за довіру Президенту і народним депутатам, і висловив думку, що наразі цілісність країни важливіша за будь-які амбіції.

Нагадаємо, напередодні голові фракції «Батьківщина» Арсенію Яценюку було запропоновано очолити уряд, але той відмовився.

Рейтинг відповідальності Миколи Азарова в системі «Слово і діло» станом на 28 січня 2014 року становить 23% - він виконав 180 обіцянок, не виконав 221 обіцянку, а ще 370 його обіцянок залишаються в процесі виконання.

11 грудня 2013 року Азаров заявив, що ніякого застосування сили проти мирних мітингувальників ніколи не буде, але ця обіцянка виконана не була

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: