Гриценко показав, що на «слабо» з мандатом його не візьмеш

Читать на русском

Народний депутат Анатолій Гриценко написав заяву про складання депутатських повноважень.

Про це сказано на офіційному сайті політика.

«Я обирався до парламенту України, а не Північної Кореї. Працювати у Верховній Раді, яка своїми законами порушує базові конституційні права 45 мільйонів громадян і замість зміцнення демократії та верховенства права перетворює Українську державу на диктатуру, я не можу. Це суперечить моїм життєвим принципам і цінностям», - зазначає Гриценко.

Він повідомив, що зареєстрував в парламенті відповідну заяву на ім’я спікера Володимира Рибака. 

Гриценко також висловив сподівання, що його виборці зрозуміють таке його рішення.

Як відомо, нещодавно ЗМІ повідомляли про конфлікт Гриценка з головою фракції «Батьківщина» Арсенієм Яценюком, після якого Гриценко написав заяву про вихід з фракції.

У відповідь в партії «Батьківщина» Гриценку нагадали, що він взяв на себе зобов’язання скласти депутатський мандат у разі виходу з фракції.

Нагадаємо, 1 липня 2013 року Гриценко запевнив, що підтримає кандидатуру Арсенія Яценюка як єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах 2015 року.

Станом на 17 січня 2014 року рейтинг відповідальності Анатолія Гриценка в системі «Слово і діло» становив 18% - він виконав 8 з 44 своїх обіцянок, 5 обіцянок Гриценка були провалені, а ще 31 залишається в процесі виконання.  

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: