Питання вступу України в НАТО є черговою спекуляцією перед виборами

Читать на русском

Відомий політолог і доктор політичних наук Сергій Телешун вважає, що питання вступу України до НАТО є черговими спекуляціями.

Таку думку експерт висловив в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» відповідаючи на запитання щодо обіцянки голови фракції «Батькивщина» Сергія Соболєва відносно того, що через три-чотири роки Україна вступить в НАТО.

«Сьогодні, все, що нам потрібно - визначитися чого ми дійсно хочемо: реальних змін або чергових обіцянок політиків? Маніпулювання європейським стилем життя - це те, як діють всі партії. Проте, якщо обіцянки не мають реальних фактів, побудувати виборчу компанію на брехливих обіцянках - не вийде», - висловив свою думку політолог.

Читайте також: Виборчі перегони на виживання: нові партії зі старими обличчями

Більше всього, зі слів Телешуна, безплідних обіцянок перед виборами і під час виборчих компаній. І зараз - саме такий час, підсумував експерт.

Нагадаємо, що раніше «Слово і Діло» проводило експертну дискусію на тему «Блоковий статус України: панацея або загроза?»в ході якої, генерал-лейтенант у відставці Вадим Гречанінов також піддав сумніву реалістичність виконання в найближчій перспективі прагнення України вступити в НАТО.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: