Зеленський назвав терор авіабомбами останньою ставкою путіна у війні

Російська армія та диктатор володимир путін зробили ставку на керовані авіабомби, якими вони зараз атакують прифронтовий Харків. Але такий крок щодо терору мирного населення – це остання ефективна ставка путіна у війні проти України.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні до учасників Дельфійського економічного форуму у Греції у середу, 10 квітня.

Він розповів про свій візит до Харкова, який розташований лише за 40 кілометрів від кордону з рф.

«Така невелика відстань дозволяє путіну особливо жорстоко тероризувати це місто. З перших днів цієї війни Харків зазнає ударів російськими ракетами. Майже чверть міста спалена», – сказав Зеленський.

Також він зазначив, що росія почала використовувати проти харків'ян авіабомби.

«Путін зараз робить ставку саме на такі бомби. На можливість знищити все в руїни і зайти потім на порожнє місце - місце, де було нормальне життя до російської війни. Це остання, і остання ефективна ставка путіна в цій війні. Саме на терор», – заявив президент.

Нагадаємо, 9 квітня Зеленський відвідав із візитом Харківську область. Він ознайомився з будівництвом захисних споруд та провів нараду з військовими. Також президент заявив, що і влада і військові роблять все можливе, щоб захистити Харків від можливого нового наступу рф.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО