У рф заявили про чергову атаку на Бєлгород та область, повідомляють про постраждалих

У ніч на 26 березня Бєлгород та Бєлгородська область опинилися під обстрілом. Внаслідок атак зафіксовані руйнування інфраструктури, а також повідомляється про постраждалих місцевих жителів.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Як зазначається, після 2:00 у місті та області було оголошено ракетну небезпеку. Згодом у регіоні почалася «робота ППО».

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив, що на підльоті до міста сили ППО збили 13 повітряних цілей.

Згідно з його словами, у селищі Дубове постраждали двоє людей. В одного чоловіка закрита черепно-мозкова травма з відкритою раною лівої скроневої ділянки та сліпе проникаюче осколкове поранення живота. В іншого потерпілого - закрита черепно-мозкова травма.

Бригадами швидкої постраждалих доправили до міської лікарні Бєлгорода. Лікарі надають їм усю необхідну медичну допомогу.

«У селищі Дубове різні пошкодження зафіксовано у 20 приватних житлових домоволодіннях та одній господарській будівлі: вибито вікна, посічено фасади, покрівлі та паркани», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24 березня в рф двічі за день заявили про атаку БПЛА на Бєлгородську область, повідомлялося про поранених.

19 березня в рф також заявляли про атаку на Бєлгород з РСЗВ Vampire.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО