У рф заявили про нову атаку на Бєлгород з РСЗВ Vampire

Читать на русском
Міноборони росії заявило, що ЗСУ обстрілюють Бєлгород із РСЗВ. Над містом працює ППО, в області є приліт у селищі Розумне.
t.me/breakingmash

У вівторок вранці, 19 березня, російський Бєлгород знову потрапив під обстріл. У Telegram-каналах повідомляють про постраждалих.

Так, про обстріл заявили в Міноборони росії.

Російські добровольці назвали втрати рф під час боїв у Курській та Бєлгородській областяхЗа майже тиждень боїв у Курській та Бєлгородській областях рф втратила 613 військових загиблими та 829 пораненими.

Зокрема, російське оборонне відомство заявило про знищення над Бєлгородською областю «дев'яти реактивних снарядів, випущених із РСЗВ «Вампір» українськими військовими».

У соцмережах повідомляється, що снаряди впали на парковці в селищі Розумне – там горить кілька авто – і приватний будинок. У ньому вибило вікна та пошкодило дах.

За даними Telegram-каналу Baza, під час обстрілу Бєлгорода постраждали щонайменше троє людей.

«Один із постраждалих – 14-річний хлопчик. Під час вибуху йому відірвало кисть. Також він отримав осколкові поранення. Крім того, постраждали дві жінки – вони доставлені до лікарні», – сказано у повідомленні.

Також зафіксовано пошкодження на автомобільній парковці та у приватному житловому будинку.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков обстріли поки що не коментував.

Нагадаємо, обстріли Бєлгорода зараз відбуваються практично щодня. А днями російські добровольці увійшли до ще одного населеного пункту Бєлгородської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: