У рф заявили про атаку БПЛА на Бєлгородську область, є поранені

Читать на русском
У неділю, 24 березня, у росії заявили про атаку на два села у Бєлгородській області. Внаслідок атаки безпілотників нібито постраждали двоє людей.
Коммерсантъ

У неділю, 24 березня, у росії заявили про атаку на два села у Бєлгородській області. Внаслідок атаки безпілотників нібито постраждали двоє людей.

Про це повідомив губернатор Білгородської області РФ В'ячеслав Гладков.

Зокрема, перший обстріл відбувся на околиці села Муром Шебекинського міського округу. За його словами, внаслідок атаки постраждав один чоловік, який перебував у момент прильоту снаряда на вулиці.

«У потерпілого осколкові поранення голови, нижніх кінцівок та поперекової області. Бригадою швидкої його доставили до міської лікарні №2, вся необхідна медична допомога надається», – повідомив Гладков.

Він також стверджує, що пошкоджено покрівлю господарської споруди.

Згодом губернатор заявив, що село Цапівка Борисівського району також зазнало атаки безпілотника. За його словами, БПЛА скинув вибухівку на автомобіль, в результаті чого нібито постраждав водій сільськогосподарського підприємства.

«На момент повітряної атаки він розвантажував машину. У чоловіка осколкові поранення верхньої та нижньої кінцівок. Швидкою бригадою його доставлено до міської лікарні №2, вся необхідна медична допомога надається», – додав Гладков.

Нагадаємо, у вівторок вранці, 19 березня, російський Бєлгород знову потрапив під обстріл. Постраждали люди.

Також повідомляли, що влада Бєлгородської області росії вирішила вивезти в інші регіони 9 тисяч дітей через обстріли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: