Теракт у росії: кількість загиблих сягнула 93 осіб, повідомляють про нібито затримання терористів

Станом на ранок суботи, 23 березня, відомо про 93 загиблих і 107 госпіталізованих внаслідок теракту в підмосковському ТРЦ «Crocus City Hall». При цьому зазначається, що ФСБ доповіла керівнику кремля володимиру путіну про затримання 11 осіб, у тому числі 4 терористів.

Про це повідомляють Слідком рф у Telegram та російські ЗМІ.

Як зазначається, загиблих налічується вже 93 росіянина, кількість жертв може зрости.

У лікарнях залишаються 107 осіб після теракту в «Крокусі», заявили в МНС рф, яке цитують місцеві ЗМІ.

Дах над залом для глядачів «Crocus City Hall» обвалився. Пожежу досі гасять.

При цьому, пропагандистські ЗМІ повідомляють, що підозрювані можуть бути громадянами Таджикистану, у МЗС країни вже назвали це фейком.

А у пресслужбі Кремля заявили, що директор ФСБ доповів путіну про «затримання» 11 осіб, у тому числі 4 терористів, які брали участь у теракті в «Crocus City Hall».

Водночас, країна-агресор традиційно намагається звинуватити Україну.

Слідком рф зазначив, що підозрювані з числа тих, хто вчинив теракт у «Крокусі», були затримані неподалік кордону з Україною.

«Терористи, які брали участь у теракті в «Crocus City Hall», намагалися втекти у бік російсько-українського кордону. повідомляє ЦГЗ ФСБ. Терористи планували перейти кордон та мали контакти на українській стороні», - пише пропагандистське видання ТАСС.

Нагадаємо, 22 березня в партер концертної зали «Crocus City Hall» перед концертом вдерлися «люди в камуфляжі» та вчинили стрілянину з автоматичної зброї. Під час атаки сталися вибухи, спалахнула пожежа.

Раніше повідомлялося про 60 загиблих унаслідок теракту.

Як відомо, МЗС України категорично відкидає звинувачення російських офіційних осіб у нібито причетності України до стрілянини в російському ТЦ.

За інформацією ЗМІ, відповідальність за атаку в рф взяло на себе терористичне угрупування ІДІЛ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО