Медведєв заявив, що росія має намір захопити більше українських регіонів

Заступник голови Ради безпеки російської федерації Дмитро Медведєв пригрозив наміром захопити більше українських регіонів.

Медведєв про це написав у Telegram з нагоди «Дня возз'єднання нових регіонів із росією».

Відзначимо, що минулого місяця прессекретар володимира путіна Дмитро Пєсков заявив, що росія «не претендує на інші території України, окрім чотирьох областей і Криму». Втім сьогодні, 30 вересня, заступник голови Ради безпеки російської федерації Медведєв зазначив, що «нових регіонів у складі росії буде більше».

«Спеціальна військова операція триватиме до повного знищення нацистського київського режиму і звільнення від ворога споконвічно російських територій. Перемога буде за нами. А нових регіонів у складі росії буде більше», – заявив він.

Нагадаємо, раніше Медведєв закликав завдавати ракетних ударів по «нестандартних цілях» в Україні. А коментуючи поставки Україні винищувачів F-16, політик заявив про зростання сценарію «ядерного апокаліпсису».

Раніше ми писали, що після повномасштабного вторгнення в Україну колишній російський президент Дмитро Медведєв, котрий довгий час вважався «ліберальним», знайшов свою специфічну нішу у пропагандистській машині. Політик виступає певним «вісником Апокаліпсису» або погрожуючи Заходу та Україні застосуванням ядерної зброї, або прогнозуючи третю світову війну.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО