Медведєв закликав наносити ракетні удари по «нестандартних цілях» в Україні

Читать на русском
Медведєв заявив, що росії потрібно обирати для ракетних ударів по Україні нестандартні цілі. Він не уточнював, що має на увазі.
Фото: РІА Новини

Колишній президент росії Дмитро Медведєв, коментуючи нічну атаку безпілотників на Москву, закликав завдавати ракетних ударів по «нестандартних цілях» в Україні.

Він написав про це у своєму Telegram.

Скільки разів на місяць Медведєв погрожує ядерною зброєю – дослідженняСкільки разів на місяць Дмитро Медведєв погрожує ядерною зброєю – на інфографіці. Пік погроз припав на березень цього року – 10 разів.

Медведєв заявив, що ЗСУ нібито не вдається досягти успіхів у ході контрнаступу, і тому Україна «вдається до ударів по цивільних об'єктах».

«Тому бандерівські виродки все частіше вибирають мирні, цивільні цілі для своїх підлих ударів. До цього треба бути готовим всім. І нам потрібно вибирати нестандартні цілі для наших ударів. Не тільки сховища, енергетичні вузли та нафтові бази. Є й інші місця, де на нас поки що не чекають. І де ефект буде дуже вагомим», – написав він.

Нагадаємо, цієї ночі два безпілотники атакували Москву. Один із дронів влучив у бізнес-центру на проспекті Лихачова, другий – упав неподалік будівлі міноборони на Фрунзенській набережній.

Раніше, після атаки на Кримський міст, Медведєв погрожував терактами проти військово-політичного керівництва України.

Крім того, він погрожував завдати ударів по трьох українських АЕС та ядерних об'єктах у Східній Європі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: