«Один із найкращих командирів»: Залужний розповів, кого призначив головою скандального Одеського ТЦК

Начальником Одеського обласного територіального центру комплектування призначено полковника Олександра Охріменка, який був командиром 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у своєму Telegram.

«На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів. Полковника Олександра Охріменка, який донині був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Олександр – бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині», – розповів Залужний.

Нагадаємо, з журналістського розслідування стало відомо, що сім'я вже колишнього одеського воєнкома Євгена Борисова володіє нерухомістю в Іспанії, вартість якої оцінюється в кілька мільйонів доларів і яка була куплена вже під час повномасштабної війни. Президент Володимир Зеленський доручив Залужному звільнити чиновника, що і було зроблено наприкінці червня.

Наразі правоохоронці перевіряють Борисова на можливе незаконне збагачення, ухилення від військової служби та перевищення службових повноважень.

Окрім того, в Україні перевірять спосіб життя всіх керівників ТЦК.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО