Путін може втратити владу, наступна доба буде вирішальна – CNN

Президент рф володимир путін ризикує втратити владу, через бунт «вагнерівців». Наступні 24 години мають вирішальне значення.

Про це повідомляє CNN.

За їхніми словами, російський президент зіткнувся з найсерйознішою загрозою своїй владі за всі 23 роки керування.

У CNN кажуть, що це було і неминуче, і неможливо. Неминучим, оскільки неправильне з точки зору менеджменту ведення війни означало, що тільки така однорідно закрита і несприйнятлива до критики система, як Кремль, може пережити таку жахливу авантюру. А неможливо, оскільки критики путіна просто зникають.

Також зазначають, що путіна настільки звикли вважати «майстерним тактиком», що перші заяви Євгенія Пригожина розцінювались як спроба президента рф тримати в напрузі своїх генералів. Можливо, Пригожин мріяв, що зможе підштовхнути російського диктатора до зміни керівництва Міністерства оборони рф. Але звернення путіна в суботу знищило цю перспективу.

«Тепер перед російською елітою стоїть екзистенційний вибір – між режимом президента, що хитається, і темним, найманим Франкенштейном, якого вона створила для виконання брудної роботи, і який обернувся проти своїх господарів», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, високопоставлені співрозмовники Української правди в українських спецслужбах повідомили, що путін екстрено виїхав з Москви на Валдай через бунт. Російська влада спростовує це.

Наразі у низці регіонів рф оголошено режим контртерористичної операції, а у Москві готуються до облоги.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО