Галущенко запевнив, що у новорічну ніч українці будуть зі світлом

Після сьогоднішнього масованого ракетного обстрілу з боку країни-агресора росії вдалося уникнути серйозних ушкоджень енергосистеми України.

Про це міністр енергетики України Герман Галущенко повідомляє у Facebook.

«Завдяки відмінній роботі ППО та завчасним технічним заходам сьогодні, 31 грудня, вдалось уникнути серйозних ушкоджень енергосистеми України», - написав Галущенко.

Керівник Міненерго зазначив, що енергетики нон-стоп працюють над відновленням енергопостачання.

«Це найскладніші Різдвяні свята і Новий рік за всю історію незалежної України. Ворог намагається зламати нас у будь-який спосіб. Проте попри плани агресора енергетики зроблять усе можливе і неможливе, щоб в новорічну ніч українці були зі світлом», - підкреслив міністр.

Нагадаємо, що енергетична система України попри російську ракетну атаку 31 грудня залишається стабільною. Відповідні служби працюють над ліквідацією наслідків.

Раніше ми повідомляли, що у Києві, Київській, Одеській, Харківській та Дніпропетровській областях запроваджено екстрені відключення світла.

Сьогодні, 31 грудня, росія влаштувала чергову ракетну атаку по Україні. Частина з них збила ППО.

У Києві пролунала серія потужних вибухів, у Солом'янському районі під удар потрапив готель. За даними мера, одна людина загинула та ще 7 поранено.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО