Влада Києва попередила про необхідність злити воду з батарей під час аварії

Влада столиці попередила ЖЕКи та ОСББ про необхідність злити воду в опалювальних системах у разі аварій через ворожі ракетні удари.

Про це повідомляє пресслужба КМДА у вівторок, 29 листопада.

За інформацією відомства, у зв'язку з похолоданням, у разі виникнення надзвичайної ситуації через ворожі атаки, кожна обслуговуюча компанія має бути готовою вжити технічних заходів, аби не дозволити системі теплопостачання вийти з ладу або замерзнути у разі аварійного відключення тепла.

«Якщо станеться надзвичайна ситуація, то на період ремонтних робіт, необхідних для відновлення постачання тепла, відповідальні особи обслуговуючої компанії зобов'язані злити (здренувати) воду в опалювальних системах за умови, що температура опустилася до мінус 3 і нижче за Цельсію», - пояснили там.

«У разі перебоїв зі зв'язком та неможливості узгодити дії з теплопостачальною компанією рішення про злиття води в будинку приймає відповідальна особа обслуговуючої компанії самостійно та оперативно», - йдеться у повідомленні.

Крім того, в адміністрації розповіли, що підключення будинків до опалювальної системи відбуватиметься одразу після стабілізації ситуації за умови відповідного вирішення теплопостачальної компанії.

Раніше стало відомо, скільки пунктів обігріву вже готово на Київщині.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО