Через ворожі удари без опалення в Запоріжжі залишилися 17 тис. людей

Читать на русском
Внаслідок нічого удару окупантів по Запоріжжю без опалення залишилися 123 багатоповерхівки, в яких проживає більш як 17 тисяч абонентів.
frankonews.if.ua

Внаслідок нічого удару окупантів по Запоріжжю без опалення залишилися 123 багатоповерхівки, в яких проживає більш як 17 тисяч абонентів.

Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Олександр Старух в Telegram.

Вибухи призвели до пошкодження трубопроводів централізованого опалення та припинення подачі тепла у 123 багатоповерхових будинки.

«Наслідком нічного ворожого удару по Запоріжжю стало порушення теплопостачання в одному з районів міста. Вибухи ракет призвели до пошкодження трубопроводів централізованого опалення та припинення подачі теплоносія у 123 багатоповерхових будинки, в яких проживає понад 17 тисяч абонентів», – йдеться в повідомленні.

Опалювальний сезон: з якими проблемами зіткнулися українські містаЯкі в українських містах виникли проблеми під час опалювального сезону 2022/2023 – на інфографіці.

Аварійні служби та тепловики ведуть необхідні роботи. Близько 10 ранку 19 листопада у 60 будинків подачу тепла вже відновили. Старух додає, що орієнтовний час повного відновлення теплопостачання – 23:00.

Нагадаємо, в ніч на 19 листопада російські війська завдали ракетного удару по Запоріжжю. Через ворожий обстріл постраждали житлові будинки та виникла пожежа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: