Молодший Трамп запропонував припинити надавати Україні військову допомогу

Син колишнього президента США Дональда Трампа - Дональд Трамп-молодший - закликав припинити надавати Україні військову допомогу на тлі того, що ракета впала на польську територію і призвела до загибелі двох людей.

Про це він написав у Twitter.

«Оскільки саме українська ракета вразила нашого союзника по НАТО Польщу, чи можемо ми, принаймні, перестати витрачати мільярди на їхнє озброєння зараз?»- запитав він.

Публікація молодшого Трампа викликала шквал гнівних коментарів; серед іншого, його запитували, скільки грошей старший Трамп заробив на зв'язках з росіянами, навіщо він вкрав з урядової резиденції секретні документи по іранській ядерній програмі й так далі.

Нагадаємо, що 16 листопада експрезидент США Дональд Трамп офіційно почав передвиборну кампанію на пост президента у 2024 році, подавши документи до Федеральної виборчої комісії, а потім звернувся до своїх прихильників в Мар-а-Лаго у Флориді.

Пізніше чинний президент США Джозеф Байден прокоментував заяву Трампа про те, що той має намір взяти участь в американських президентських виборах у 2024 році.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО