Кім прокоментував інформацію щодо звільнення Снігурівки

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім на тлі інформації про звільнення Снігурівки заявив, що все ж таки варто дочекатися офіційних повідомлень від Генштабу ЗСУ. Але зараз представники влади району вже близько та готують допомогу для міста.

Про це він розповів в ефірі телемарафону у четвер, 10 листопада.

«Ми чекатимемо на офіційні повідомлення від ЗСУ. Від себе скажу, що зараз представники влади району вже, скажімо так, близько. Щоб не відкривати всіх карт: ми готуємо гуманітарну допомогу, фури з їжею, «Старлінками», генераторами. Ми відразу надсилатимемо допомогу людям, які довго були під окупацією. Я теж хочу з вами всім поділитися, але маю чекати офіційних підтверджень. Але я знаю, що все гаразд», – сказав він.

Кім уточнив, що гуманітарну допомогу до Снігурівки планують відправити завтра вранці.

Нагадаємо, українські військові 10 листопада повідомили про звільнення від російських окупантів населеного пункту Снігурівка Миколаївської області.

9 листопада стало відомо, що росія збирається відвести свої війська з Херсона та «зайняти оборону лівим берегом річки Дніпро в Херсонській області».

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи ситуацію на півдні, заявив, що ніхто не робить «жестів доброї волі», все виборюють ЗСУ в битвах з ворогом.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО