Російським поліцейським заборонили виїжджати за кордон – ЗМІ

У росії співробітникам поліції заборонили виїзд із країни. А правоохоронці, які мають допуск до держтаємниці, мають здати закордонні паспорти.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza у п'ятницю, 30 вересня.

«Розпорядження про заборону виїзду підписали 23 вересня. З цього моменту особовий склад та керівництво МВС, включаючи жінок, не мають права залишати росію. Навіть у рекомендовані для працівників силових служб відпустки. У виняткових випадках виїхати можна, але лише після погодження з керівництвом», – йдеться у повідомленні.

За інформацією каналу, тим, кому раніше було погоджено відпустку за кордон, потрібно надати копії квитків та броні готелів, зроблених до 21 вересня.

«Однак і це може не допомогти – за даними «Baza», одній співробітниці відмовили у виїзді за межі росії, яку вона запланувала до дня оголошення про мобілізацію. І жодні квитки та бронювання не допомогли. Крім того, поліцейські, які мають доступ до держтаємниці, зобов'язані здати закордонні паспорти. Також останнім часом співробітники МВС чомусь частіше стали практикуватися у стрільбі. Наразі такі заняття проходять щотижня», - заявляє Telegram-канал.

Нагадаємо, за підрахунком ЗМІ, з росії з моменту оголошення мобілізації втекли понад 200 тисяч людей.

Експерт оцінив економічні наслідки мобілізації у рф.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО