Окупанти у Херсоні закликали негайно провести «референдум» про входження до складу рф

«Громадська рада» тимчасово окупованої Херсонської області закликала «главу регіону» Володимира Сальдо якнайшвидше провести референдум про входження території до складу росії.

Про це у вівторок, 20 вересня, повідомляють російські РІА «Новини».

«Громадська рада Херсонської області звернулася до голови регіону з ініціативою негайно провести референдум щодо визнання суб'єктом російської федерації. Громадська рада Херсонської області впевнена, що мешканці повністю підтримають ініціативу щодо проведення референдуму», – йдеться у повідомленні.

Як заявив «голова» громадської ради регіону, «референдум про вступ Херсонської області до складу росії відбудеться у найкоротший термін».

Нагадаємо, 19 вересня бойовики «ЛНР» закликали негайно провести «референдум» про входження до складу росії.

У «ДНР» також вимагали негайного «референдуму» про входження до рф. Так звана громадська палата бойовиків звернулася до свого ватажка Дениса Пушиліна.

Експерт у коментарі «Слово і діло» висловив думку, що заяву про негайний псевдореферендум у «ЛНР» зроблено за вказівкою москви.

На думку політолога, навіть якщо росія та її маріонетки в Луганській та Донецькій областях проведуть свій псевдореферендум, це не матиме жодних наслідків, оскільки Збройні сили України не звернуть на його результати жодної уваги.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО