ЗСУ ударом по будівлі в окупованому Херсоні ліквідували 180 росіян

Українському командуванню вдалося підтвердити знищення військовими ЗСУ 180 росіян в Херсоні. Зазначається, що удар українських захисників був завданий тиждень тому.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на сторінці у Фейсбуці.

«Удар було завдано 10 вересня по будівлі ТОВ «Алкосервіс», де розміщувався особовий склад та військова техніка противника», - йдеться у повідомленні.

При цьому, військові заявили, що таким чином вдалося знищити понад 180 російських окупантів у Херсоні. Згідно з інформацією Генштабу, підрозділи Росгвардії та ФСБ п’ять днів розбирали завали та діставали тіла загиблих, намагаючись приховати втрати.

Нагадаємо, напередодні ЗСУ вразили пункт управління окупантів у Херсоні.

Також було завдано удару по будівлях в центрі тимчасово окупованого Херсона, де в цей момент йшла нарада за участю «керівників» міста з-поміж проросійських колаборантів. Дивом вціліли гауляйтери Херсона Кирило Стремоусов та Катерина Губарєва.

Трохи пізніше стався вибух в окупованому Луганську, в будівлі «генеральної прокуратури ЛНР». В результаті детонації вибухового пристрою в кабінеті «генерального прокурора» Сергія Горенка, за повідомленнями пропагандистів, загинув сам колаборант, а також його заступниця, пособниця окупантів Катерина Стегленко.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО