ЗСУ повністю вивели з ладу дамбу в Новій Каховці – ОК «Південь»

Збройні Сили України повністю вивели з ладу автомобільний міст у Новій Каховці. На цей час ця транспортна артерія більше не функціонує.

Про це сказано у зведенні Оперативного командування «Південь».

«В рамках виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань забезпечено ураження автомобільного мосту дамби Нової Каховки з контрольним виключенням використання за призначенням» - наголошується в повідомленні.

Крім цього, українська авіація за добу п'ять разів завдавала ударів по опорних пунктах і скупченнях окупантів на південному напрямку. Удари наносилися у Баштанському, Бериславському та Херсонському районах. Сумарно ліквідовано не менше 46 окупантів, а також не менше 15 одиниць автомобільної, спеціальної та броньованої техніки ворога.

Нагадаємо, 10 серпня ЗСУ також завдали удару по території окупованої росіянами Херсонської області - зокрема, по мосту біля Каховської ГЕС.

7 серпня ввечері ЗСУ завдали нових ударів по Антонівському мосту в Херсоні. Крім цього, уражено кілька інших мостів, а також низку військових об'єктів на окупованих територіях.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО