Бійці ЗСУ вдарили по мосту поблизу Каховської ГЕС

Читать на русском
ЗСУ завдали удару по території окупованої росіянами Херсонської області - зокрема, по мосту біля Каховської ГЕС.

ЗСУ завдали удару по території окупованої росіянами Херсонської області - зокрема, по мосту біля Каховської ГЕС.

Про це повідомляє оперативне командування Південь у Facebook.

Відомо, ЗСУ знищили транспортно-логістичні шляхи окупантів.

Окупанти в паніці вивозять свої родини з Херсона: в ОВА назвали причинуУ Херсонській області в окупантів почалася паніка після нещодавніх ударів ЗСУ по Антонівському та Каховському мостах - росіяни масово вивозять їхні родини з цих територій.

«Наш вогневий контроль транспортно-логістичних шляхів на тимчасово окупованих територіях Херсона призвів до закріплення статусу мосту в районі Каховської ГЕС як непридатного для використання. Потрапляння акуратне, але дієве», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, українські військові знищили склад боєприпасів у Новоолексіївці, а також командний пункт БТГ 217 парашутно-десантного полку окупантів у районі села Максима Горького Запорізької області. На Південному напрямку за минулу добу авіація ЗСУ завдала сім ударів по ворогові, знищено 35 загарбників та шість одиниць техніки.

Зазначимо, війська Росії безуспішно намагалися проводити штурми на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Окрім цього ЗСУ вдалося знешкодити розвідгрупи окупаційних військ у районах Івано-Дар'ївки, Веселого, Яківлівки та Соледара.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: