Російським солдатам в армії оформлюють фіктивні контракти 2007 року – ГУР

Українська розвідка перехопила розмову, з якої стало відомо, що окупанту в росії підсунули фіктивний контракт 2007 року.

Розмову оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Окупант розповідає рідні, що зараз він знаходиться десь за Ізюмом (Харківська область) та разом зі своїми товаришами по службі «бере ліс». Проте з їхньої роти залишилося лише 26 осіб із 90. За його словами, він більше не збирається підписувати контракт з армією росії, тому що війна виявилася зовсім не такою, як він очікував.

«Спецназ зайшов, піз..(наганяй) за годину отримали та втекли. Ось тобі і весь спецназ. Не хочу більше бути піхотою. Набридло. Психіка ламається, вже вночі сняться ці трупаки. Наї..(обдурили) нас із грошима. Ось тобі й держава», – розповів окупант.

У свою чергу бабуся російського солдата повідомляє, що показувала його контракт юридичній особі: «Адвокатша дивилася ваші контракти і сказала, що це п... (фіктивний) папірець. Каже, що за 2007 рік підсунули. Що це за папірець такий? Це не контракти, а ...».

Нагадаємо, СБУ вдалося дізнатися, що частина російських командирів під час вторгнення в Україну користувалися картами півстолітньої давності.

Раніше в ГУР повідомляли, що російських солдатів командири відправляють у фейкові «відпустки».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО