Є тільки два варіанти завершення війни України з росією – Буданов

Існує лише два сценарії завершення війни з росією. Перший - зміна російського керівництва на більш адекватне. Другий варіант - розвал росії на три або більше частин.

Про це заявив глава Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю НВ.

Буданов зазначив, що в другому варіанті для росії немає взагалі жодних добрих закінчень. А в першому варіанті вона може зберегти в цілості свої основні землі, щоправда, доведеться віддати всі вкрадені раніше території всім їх реальним власникам - Курили відійдуть Японії, Кенігсберг знову стане німецьким, і так далі.

«Ось два шляхи. Більшість військово-політичного керівництва росії це знає. І саме тому є дуже багато спроб діалогу із західним світом, попри ту офіційну риторику, яку вони всі використовують. А ось неофіційна зовсім інша: вони бояться втратити свої статки. І вони розуміють, чим це дуже швидко для них закінчиться» - сказав він.

Буданов додав, що Україна все одно здобуде перемогу, що б росія не намагалася придумати. Думка путіна з цього приводу нікого не цікавить - він кінчена людина.

«Залишити йому шлях для відступу - це одна зі стратегій, однак це майже нереально. Він військовий злочинець для всього світу. Це його кінець, він сам себе загнав у глухий кут» - резюмував він.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не розмінюватиме територію на мирний договір з росією. Україна знає, що кремль все одно не зупиниться й Україна має намір повернути всі території, які окуповані росією.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО