Україна отримала вже четверту партію військової допомоги від США

Україна отримала вже четверту партію військової допомоги від США для потреб Збройних сил України. Вона містить близько 80 тонн боєприпасів для ЗСУ.

Про це повідомляє посольство США в Україні у своєму [Twitter] (https://twitter.com/USEmbassyKyiv/status/1459960644967542789).

«14 листопада Україна отримала з США приблизно 80 тонн боєприпасів. Це була четверта поставка США в рамках додаткової допомоги в розмірі 60 млн доларів, яку президент Джо Байден направив в Україну в серпні, що демонструє відданість успіху стабільної, демократичної та вільної України» - сказано в повідомленні.

1 вересня 2021 року президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським офіційно оголосив про надання Україні 60 млн доларів військової допомоги на оборонні потреби.

Нагадаємо, не так давно в Україну прибула третя партія військової допомоги для потреб Збройних сил України від США. Всі партії озброєння і боєприпасів для України прибували в рамках додаткової програми з надання військової допомоги Україні не 60 млн доларів.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО