Конгресмени закликали Байдена збільшити військову допомогу Україні

Читать на русском
Американські конгресмени від Республіканської партії закликали президента США Джо Байдена збільшити військову допомогу Україні через зосередження російських військ.
Reuters

Американські конгресмени від Республіканської партії закликали президента США Джо Байдена збільшити військову допомогу Україні через зосередження російських військ.

Про це повідомляє американське видання Defense News.

Конгресмени-республіканці Майк Роджерс і Майк Тернер закликали президента Джо Байдена надати Україні більше зброї та розгорнути військову присутність США в Чорному морі.

Не вчіть жити – допоможіть матеріально: на чию військову допомогу може розраховувати УкраїнаУ списку охочих надати військову допомогу нашій країні навряд чи опиняться Франція та Німеччина.

«У зв’язку з останнім зосередженням російських військ на кордоні з Україною ми закликаємо вашу адміністрацію вжити негайних та швидких заходів для надання допомоги Україні у формі розвідувальної підтримки та зброї», – йдеться у заяві конгресменів.

Вони наголошують, що США не може ігнорувати постійну загрозу міжнародному праву й територіальному суверенітету України з боку Росії.

Нагадаємо, керівництво США стурбоване нерегулярним переміщенням російських військ і техніки поблизу кордону України. Тому під час візту до Москви директор ЦРУ провів переговори з високопоставленими представниками служб безпеки Кремля, які безпосередньо беруть участь у військових діях, та застеріг їх від будь-яких наступальних дій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: