«Редколегія» на Skrypin.ua: міграційна криза на кордоні з Білоруссю та переформатування українських медіа

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Катерина Супрун і Роман Скрипін обговорюватимуть головні теми цього тижня разом із журналістом Дмитром Крапивенком та Альоною Васильєвою («Менавіта online)».

Темами сьогоднішнього ефіру стануть:

  • міграційна криза на кордоні з Білоруссю;
  • переформатування в українських медіа.

Нагадаємо, власник англомовного видання Kyiv Post повідомив про тимчасове призупинення роботи редакції через перезавантаження медіа, яке триватиме близько місяця.

Не вщухають пристрасті і на білорусько-польському кордоні. Там зібралися майже 4 тисячі мігрантів, які намагаються потрапити через Польщу до Німеччини.

Як відомо, на кордоні Білорусі з європейськими країнами вже кілька місяців перебувають тисячі мігрантів із країн Африки та Близького Сходу. У листопаді криза загострилася: групи мігрантів намагалися прорвати кордон, Польща та Литва у відповідь запровадили режим надзвичайної ситуації. У нинішній кризі Європа звинувачує Олександра Лукашенка.

Про те, з яких країн та в які саме прибуває найбільше мігрантів, а також про найгостріші міграційні кризи останніх років - читайте у нашому спеціальному матеріалі з інфографікою на сайті.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО