Силовики провели обшуки в «Київтеплоенерго»: стало відомо, кому вручено підозри

Столична прокуратура та Служба безпеки України провели обшуки у службових приміщеннях КП «Київтеплоенерго» в межах кримінального провадження за підозрою в присвоєнні майна, службовому підробленні та службовій недбалості.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Згідно з матеріалами слідства, СП «Київські теплові мережі» комунального підприємства «Київтеплоенерго» уклало договір із приватним підприємством щодо капітального ремонту аварійної ділянки теплових мереж від на вулиці Антонова у Солом’янському районі Києва.

У ході перевірки аудит КМДА та КП «Київекспертиза» встановив завищення вартості виконаних робіт та неефективне використання коштів через завищення використаних матеріалів на суму понад 1,5 млн гривень.

Згідно з результатами проведених слідчих дій директору СП «Київські теплові мережі» повідомлено про підозру в службовій недбалості, колишньому директору підрядної організації - у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах та службовому підробленні.

Як наголосили у прокуратурі, проведені слідчі дії не позначилися на роботі комунального підприємства – воно працює у звичному режимі.

Нагадаємо, що суд оштрафував двох обвинувачених у справі Труханова.

Раніше ми повідомляли, що апеляційна палата розглянула і задовольнила частково скаргу захисника підозрюваного Валерію Капітанчуку на рішення суду про арешт.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО