Зеленський назвав головні пріоритети влади в Україні

Президент України Володимир Зеленський озвучив головні пріоритети в його роботі. Один з них – Україна без війни.

Про це глава держави заявив під час великої пресконференції, присвяченій другій річниці його президентства в четвер, 20 травня, у Києві.

«Які пріоритети. Номер один - ми будуємо країну без олігархів...Я думаю, ви відчуваєте перші наші кроки, до яких я готувався досить довго, і зараз ви бачите результати. Країну для 40 млн, а не для сотні Forbes», - сказав він.

Також, за словами Зеленського, сьогодні влада будує країну, яка не залежить від санкцій політики інших держав, а яка самостійно захищає свій суверенітет.

«Ми будуємо країну, де всі будуть рівні перед законами - і ті, про кого я сказав вище, і всі інші. Це та сфера, яку ми будуємо з нуля: нову судову систему, антикорупційний суд, Конституційний суд, багато важливих законів, більшість з яких вже узгоджені», - додав він.

«І найголовніший пріоритет - ми будуємо країну без війни...І це залежить від потужності нашої армії», - підсумував Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 20 травня проводить пресконференцію з нагоди свого дворічного перебування на посаді. Захід проходить на території ДП «Антонов».

«Слово і діло» веде текстову онлайн-трансляцію прес-конференції Зеленського на території «Антонова».

Ми також підвели підсумки пресконференції 20 травня 2020 року - які обіцянки Зеленський виконав, а які провалив.

Також ми зібрали основні тези Зеленського на пресмарафоні 10 жовтня 2019 року.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО