Валюта на рахунках і одна машина на дружину: що задекларував мер Вінниці Моргунов

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов задекларував за 2020 рік один будинок, три елітних годинники і 573 тисячі гривень зарплати.

Про це йдеться у декларації Моргунова за 2020 рік, опублікованій на сайті НАЗК.

З нерухомості Моргунову належить житловий будинок у Вінниці, площа якого 352 кв. метра, а також земельна ділянка площею в 928 кв. метрів. На його дружину Наталю Моргунову записаний торговий комплекс у Вінниці (200 кв. метрів), який вони здають в оренду.

Мер Вінниці також задекларував три годинники (Breguet і двоє Vacheron Constantin), проте їхня вартість не вказана.

У декларації значиться, що у Моргунова немає своєї машини. У сім'ї є тільки один автомобіль - Mercedes Benz 2016 року випуску, вартість якого майже 1,5 млн грн. При цьому записана машина на дружину Моргунова.

Доходи: за 2020 рік Сергій Моргунов на посаді мера Вінниці отримав 573,7 тис грн зарплати. Також зазначається, що Моргунов отримав дохід від відсотків в «Укргазбанку» (понад 28 тис грн).

Дружина Моргунова Наталія за рік роботи в ТОВ «Вітек» отримала дохід в 44 370 грн. Також на її рахунок надходили відсотки, страхові виплати. При цьому ще 1,8 млн грн Моргунова отримала від заняття підприємництвом.

На банківських рахунках у «Укргазбанку» мер Вінниці зберігає такі суми: 189 тисяч гривень і майже 21 тисячу євро. Моргунов указав, що «готівкою» у нього зберігається 167 тисяч доларів. А у його дружини - 14 млн грн і 92 тисячі євро. Також у сім'ї відкриті рахунки в Приватбанку.

Нагадаємо, раніше свої декларації оприлюднили мер Дніпра Борис Філатов і мер Львова Андрій Садовий.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО