Нардеп Геращенко заявила в СБУ і Офіс генпрокурора про шантаж

Народний депутат, співголова фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко звернулася до Служби безпеки і Офісу генерального прокурора із заявою про шантаж на її адресу в соціальних мережах.

Про це сама Геращенко повідомила в середу, 10 лютого, на сторінці в Facebook.

«Звертаюся до СБУ і ГП, яким надіслала офіційні листи із заявою про шантаж і маніпулятивне оббріхування», - написала нардеп.

У своєму пості Геращенко розповіла, що напередодні ввечері отримала на телефон повідомлення, в якому говорилося, що вона нібито стала об'єктом «замовлення чорнухи» в соцмережі Facebook і Telegram.

Геращенко оприлюднила скан повідомлення. У ньому видно, що невідомі також запропонували їй скористатися так званим «стоп листом», щоб зупинити потік «чорних» публікацій.

Нагадаємо, 2 лютого РНБО ввела санкції проти «правої руки» нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука Тараса Козака. Під санкції потрапили і телеканали ZiK, NewsOne і 112 Україна.

У РНБО також пояснили, чому не ввели санкції проти самого Медведчука. При цьому секретар РНБО Олексій Данілов анонсував санкції РНБО проти ряду народних депутатів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО