У Північній Ірландії посилять карантинні обмеження

У Північній Ірландії на два тижні посилять карантинні обмеження. Таке рішення влада прийняла через збільшення кількості нових випадків коронавірусу.

Починаючи з 27 листопада протягом двох тижнів будуть закриті магазини і підприємства, що надають послуги та продають товари другорядної важливості. Крім того, будуть закритими церкви. Школи залишаться відкритими, але є ймовірність продовження різдвяних канікул, пише Sky News.

Зазначається, що в Північній Ірландії готельний сектор, а також підприємства, де надання послуг передбачає близький контакт з клієнтом, на кшталт перукарень, закриті у країні вже п'ять тижнів.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що в країні вводять часткову комендантську годину. Вона буде діяти у вихідні дні.

У Чехії парламент затвердив продовження надзвичайного стану до 12 грудня.

В Україні з 14 листопада ввели карантин «вихідного дня». Він триватиме до кінця місяця, але в Кабміні допускають, що його можуть продовжити.

Також у коментарі «Слово і діло» економіст Дмитро Яблоновський висловив думку, що українці не відзначатимуть Новий рік із розмахом саме через те, що більшість розваг буде просто недоступною.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО