Затримання Мельничука: прокурор Салонік розгляне справу у вівторок

Рішення у справі про затримання колишнього народного депутата і першого командира батальйону «Айдар» Сергія Мельничука буде прийнято 3 березня.

Про це сьогодні повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев, передає «Укрінформ». За його словами, заарештувати або звільнити Мельничука буде вирішувати прокурор Салонік.

«На 10 ранку 3 березня запланована зустріч з прокурором з Салонік, який розгляне справу затриманого і прийме рішення щодо запобіжного заходу про утримання під вартою або звільнення», - зазначив Погорельцев.

Зараз Мельничук перебуває в управлінні поліції міста Серрес. Як запевнили в МЗС, його права не порушені, стан здоров'я задовільний і він забезпечений всім необхідним.

Нагадаємо, на грецькому кордоні Інтерпол затримав екс-нардепа і першого командира батальйону «Айдар» Сергія Мельничука з дружиною і дитиною.

Сьогодні голова МВС Арсен Аваков повідомив, що Генеральний секретаріат Інтерполу після звернення НЦБ Інтерполу в Україні переглядає запит РФ про затримання Мельничука.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО