«Редколегія» на UMN: Богдан vs Єрмак, обіцянки політиків на піраміді Маслоу, вода до Криму та Оман

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Катериною Пітєніною («Слово і Діло»), Сергієм Щербиною («РБК-Україна») та Тарасом Мокляком («GuildHall»).

Цього тижня було вдосталь інформаційних приводів для більш детального обговорення, зокрема відставка Андрія Богдана та призначення на його місце Андрія Єрмака.

«Слово і Діло» переклало обіцянки Зеленського та політичних партій у Верховній раді на піраміду Маслоу. У серії інфографік видно, які потреби людей політики намагались задовільнити обіцянками зі своїх передвиборчих програм. Окремо ми проаналізували обіцянки мера Києва.

Чи потрібно погоджуватися Україні на черговий обмін: воду до Криму за мир на Донбасі та чи були такі розмови в Омані? Про це сьогодні говоритимуть на «Редколегії».

Нагадаємо, ми писали, що Офіс президента України подає до суду на «Схеми» через сюжет про «зустріч» Зеленського та Патрушева. Водночас НАЗК почало перевірку декларації Зеленського через поїздку до Оману.

Також «Слово і Діло» розбиралось разом із експертами, із чим пов'язана ротація в ОПУ. Єрмак вже встиг провести брифінг, на якому заявив про основні напрями роботи Офісу президента та відреагував на розслідування «Схем».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО