НАЗК почало перевірку декларації Зеленського через поїздку до Оману

Читать на русском
НАЗК ропочало перевірку декларації президента Володимира Зеленського через його поїздку до Оману на початку січня цього року.

НАЗК ропочало перевірку декларації президента Володимира Зеленського через його поїздку до Оману на початку січня цього року.

Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко і розмістив копію відповіді антикорупційного відомстві на його запит в Facebook.

«НАЗК почало перевірку, чому Зеленський не вніс у декларацію витрати на поїздку в Оман. Раніше Богдан (екс-глава Офісу президента, - ред.) повідомив, що ця поїздка була неофіційна і не являла собою державний візит. Але в декларації президента на його майновому стані відпустка ніяк не відобразилася. Що ж, будемо чекати новин», — написав він.

Нагадаємо, журналісти проєкту «Схеми» раніше оприлюднили розслідування, в якому повідомляється, що секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев приїжджав до Оману, коли там перебував Володимир Зеленський.

Згодом керівник Офісу президента України Андрій Єрмак назвав брехнею матеріал проєкту «Схеми» про поїздку Володимира Зеленського до Оману.

Також прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що Зеленський та Патрушев ніколи не зустрічалися.

Раніше повідомлялося, що на початку січня Зеленський прибув із візитом до Оману. Володимир Зеленський приїхав до Оману разом із сім'єю за свій рахунок, заявили в Офісі президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: