Трамп назвав «убогим» заклик Байдена до імпічменту

Президент США Дональд Трамп розкритикував колишнього віце-президента США Джо Байдена, який закликав оголосити американському лідерові імпічмент.

Про це глава держави написав на своїй сторінці в Twitter в середу, 9 жовтня.

«Як же це убого: сонний Джо Байден, який разом зі своїм сином Хантером ... обчистив як мінімум дві країни на мільйони доларів, закликає до мого імпічменту», - зазначив Трамп, підкресливши, що сам він не зробив нічого неправильного.

Американський президент часто називає Байдена «сонним», оскільки вважає, що той не здатний швидко відповідати на питання.

Трамп колись уже заявляв, що Хантер Байден в 2014 році увійшов до правління української газодобувної компанії Burisma і щомісяця міг отримувати від неї більше $ 100 тис. При цьому досвіду роботи в енергетичній сфері у сина Байдена не було. Як уточнив глава Білого дому, Байден-молодший отримав ще й $ 1,5 млрд від Китаю. Підстав для отримання подібних еоштів у нього не було, додав американський лідер.

Раніше 9 жовтня колишній віце-президент США і кандидат в президенти країни на виборах 2020 роки від Демократичної партії Джо Байден закликав оголосити імпічмент нинішньому лідеру держави Дональду Трампу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО