У Мартиненка висунули звинувачення Ситнику

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник продовжує піаритися на згадках колишнього народного депутата Миколи Мартиненка, порушуючи презумпцію невинності.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мартиненка.

«Пан Ситник у публічних коментарях знову почав згадувати ім'я Миколи Мартиненка, без рішення суду подаючи його як нібито винного. Хоча судові слухання в суді першої інстанції показали: доказова база по Мартиненку було сфабрикованою, захист аргументовано показав юридичну нікчемність всіх звинувачень НАБУ», - йдеться в повідомленні.

На думку представників Мартиненка, Ситник «дуже любить піар і прикриває ним свої провали».

«Він безцеремонно порушує презумпцію невинуватості та виходить за рамки закону і своїх повноважень, коли бере на себе роль одночасно слідчого, прокурора і судді щодо Миколи Мартиненка», - заявили у екс-депутата.

У Мартиненка вважають, що Ситник «радий служити» будь-якій владі, але він став «токсичним», його не взяли ні до одного виборчого списку.

«Проти нього розслідується низка справ про корупцію. Він є фігурантом американської справи про втручання у вибори президента США - і каже неправду, коли заперечує, що його допитувало ФБР... Тому Артем Ситник намагається за всяку ціну утриматися на посаді. Але за всі порушення закону, за фальсифікацію звинувачень в «справі Мартиненка» рано чи пізно настане кримінальна відповідальність», - стверджують у Мартиненко.

Нагадаємо, Ситник звинуватив депутатів і міністрів у тиску на суд у «справі Мартиненка».

Раніше суд відклав підготовче засідання по справі посібників Мартиненка.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО