Стали відомі подробиці репетиції маршу до Дня незалежності

У Києві на авіаційному заводі «Антонов» проходить репетиція маршу, який із ініціативи офісу президента замінить військовий парад на День незалежності.

Про це військовий ВСУ Андрій Кобзар написав на своїй сторінці в Facebook у четвер, 15 серпня, пише «Слово і Діло».

На територію заводу прибули оркестри, техніка і військові з різних підрозділів. Серед інших на репетиції були присутні «люди із Кварталу», а керувати підготовкою прибув Алан Бадоєв. Разом із ним на репетиції була присутня і керівник шоу-балету Freedom Олена Коляденко.

«День Незалежності - це честь і пам'ять нашої країни. У цей святковий і урочистий день ми хочемо додати трохи видовищності, зрозумілої кожному українцю. Безумовно, основні державні канони будуть дотримані. Ми їх поважаємо і прагнемо врахувати всі деталі. Головними героями свята стануть люди, українці, наші співгромадяни, які своїм талантом і працею створюють історію нашої країни! Нам є ким пишатися! Нам є з ким будувати наше спільне майбутнє, є кому його захистити, і ми хочемо це показати всій Україні», - заявив Бадоєв.

За даними журналістів ТСН, репетиції почалася рано вранці, перші підрозділи прибули на полігон ще на початку восьмого ранку. Тут присутні службовці Національної гвардії, прикордонники, рятувальники.

Раніше Кабмін затвердив план заходів до Дня незалежності.

Також нагадаємо, Богдан розповів, що буде замість параду на День Незалежності.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО