Заволодіння землею: працівнику СБУ продовжили обов'язки

Суд продовжив дію обов'язків до 12 жовтня співробітнику Служби безпеки України Віталію Оборському, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у співорганізації заволодіння землею під Києвом у Гатному.

Таке рішення 12 серпня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП Анастасія Андронова просила суд продовжити дію обов'язків Оборського, оскільки хоч досудове слідство завершене, але ризики перешкоджання слідству не зменшилися і продовжують існувати. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив. Так, він до 12 жовтня продовжив дію наступних обов'язків: прибувати за кожною вимогою; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та підозрюваними, а також здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, НАБУ завершило розслідувати справу про заволодіння землею. Раніше суд відмовив захисту в повторній експертизі в цій справі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО