Заволодіння землею: колишньому посадовцю Держземагенства продовжили обов'язки

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження обов'язків колишньому посадовцю агентства.

Суд до 12 серпня продовжив дію обов'язків, покладених на колишнього заступника начальника Держземагентства у Київській області Станіслава Губіна, якому детективи Національного антикорупційного бюро і прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру в розкраданні землі під Києвом у Гатному.

Таке рішення 23 липня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Губіна відпустили під 1,75 мільйона гривень застави. Також на нього поклали низку обов'язків, зокрема, прибувати за кожною вимогою; не відлучатися із населеного пункту, в якому він проживає чи перебуває без дозволу; повідомляти про зміну місць проживання та роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

У зв'язку з наближенням дати завершення дії обов'язків прокурор САП подав клопотання про продовження їх дії. Вивчивши клопотання, суддя Вишняк задовольнив його частково. Так, суддя продовжив наступні обов'язки: прибувати за першою вимогою; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними, а також здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки віце-президента НААН Ануш Балян. Раніше суд також зняв браслет з екс-президента академії Василя Петриченка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: