У Росії відреагували на скасування телемосту

У Кремлі шкодують, що телеміст між Росією і Україною не відбувся.

Про це повідомив прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ у вівторок, пише «Слово і Діло».

За його словами, українська сторона, очевидно, ще не готова до його проведення.

«В цілому ми, безумовно, шкодуємо, що цей телеміст не відбувся. Ми як і раніше вважаємо, що це була дуже хороша і правильна ініціатива двох телеканалів, але по всій видимості поки що українська сторона не готова до цього», - заявив прес-секретар Володимира Путіна.

Він уточнив, що в разі проведення телемосту російська і українська сторони змогли б обговорити «всі періоди» своїх відносин в новітній історії.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України проведе позапланову перевірку українського телеканалу NewsOne в зв'язку з наміром провести телеміст із російським телеканалом. Крім того, в зв'язку з ситуацією, що сталася, Нацрада вирішила звернутися до Верховної ради України з проханням розширити свої повноваження на рівні закону.

Раніше повідомлялося, що телеканал NewsOne планував провести 12 липня телеміст з Російською Федерацією, проте 8 липня телеканал скасував телеміст. На каналі заявили, що його довелося скасувати через «прямі погрози фізичною розправою щодо журналістів і їхніх близьких».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО