Білецький закликав українських націоналістів об'єднатися

Лідер політичної партії «Національний корпус» Андрій Білецький звернувся до українських націоналістів із закликом об'єднати зусилля напередодні дострокових парламентських виборів.

Як пише «Слово і Діло», про це політик написав у своєму блозі 2 червня.

На думку Білецького, тільки об'єднавшись, українські націоналісти і патріоти зможуть запобігти капітуляції України у війні з Росією та захистити державні інтереси.

«Нова конфігурація влади з високою ймовірністю буде готова до капітуляції перед Росією і до здачі національних інтересів. Національні інтереси не будуть відстоювати ні відверті вороги, яких у Верховну раду йде чимало, ні нібито проукраїнські сили, які мародерили останні 5 років. Тому «Національний корпус» ініціює об'єднання патріотів, націоналістів і ветеранів в єдиний фронт», – заявив Білецький.

Політик також зазначив, що на сьогодні більшість існуючих в Україні націоналістичних партій не користуються високою підтримкою і довірою виборців, оскільки роздроблені на дрібні групи і не можуть протистояти «антирекламі» з боку представників чинної влади.

«Поки ми всі воювали, волонтерили і займалися громадським активізмом, владу почали захоплювати ті, чий інтерес – висмоктувати залишки ресурсів держави. Разом з Росією вони вкладали великі гроші, щоб виключити всіх нас як фактор української політики і щоб дискредитувати всередині країни та за кордоном. Ні один із старих брендів не набирає більше 2,5% на цих виборах, тому повинні об'єднуватися не бренди, а люди, за чиїми плечима реальні справи», – зазначив лідер «Нацкорпусу».

Раніше «Нацкорпус» заявив про свою готовність брати участь у дострокових парламентських виборах. За словами представників політичної сили, лідером якої є чинний народний депутат і екс-командир добровольчого полку «Азов», метою участі у виборах є оновлення української політичної еліти та системи в цілому задля створення держави національної єдності та соціальної справедливості.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО