Білецький пообіцяв штурмувати облради по всій Україні

Читать на русском
Народний депутат Андрій Білецький пообіцяв прийти і в Адміністрацію президента з вимогою амністії для воїнів АТО.
Андрій Білецький

Народний депутат Андрій Білецький пообіцяв прийти і в Адміністрацію президента з вимогою амністії для воїнів АТО.

Лідер Національного корпусу Андрій Білецький в ефірі Еспрессо.TV. заявив, що члени партії будуть штурмувати облради і в інших регіонах України за прикладом штурму у Львові з вимогою амністії для учасників АТО, передає «Слово і Діло».

Марш проти влади: чим небезпечний спільний мітинг «Свободи», «Азова» та ПС?Керівник центру Ейдос оцінив протестні настрої в суспільстві та пояснив, у чому небезпека мітингу, який організовують «Свобода», «Азов» і «Правий сектор».
  «Ми хочемо створити тиск, показати, що ці речі підтримує кожен регіон. Ми будемо приходити в інші облради, будемо продовжувати це робити і сподіваємося на розуміння», - зазначив Білецький.

Названі прізвища депутатів-прогульників засідань Верховної РадиЗгідно зі статистикою, опубліковані прізвища депутатів, котрі взагалі не відвідували засідань Верховної Ради в квітні.

Він також пообіцяв надалі прийти з аналогічними вимогами до Адміністрації президента.   «Потім, коли вже будемо мати за собою якусьесь консолідовану думку, два десятки звернень від областей, тоді ми обов'язково прийдемо до президента», - додав лідер партії.

Раніше «Азов» заявив про те, що збирається

Відзначимо, що 3 березня 2017 року Білецький пообіцяв найближчим часом оприлюднити Національний маніфест покрокових дій об'єднаних національних сил. Побачимо, чи вдасться йому виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: