НАБУ завершило розслідування справи розкрадань у «Миколаївоблтеплоенерго»

Детективи НАБУ завершили розслідування фактів заволодіння понад 1,75 млн грн ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

Про це повідомляє прес-служба НАБУ в середу, 8 травня, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що 8 травня 2019 року колишньому в.о. директора ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», підозрюваному в скоєнні злочину, були відкриті матеріали слідства для ознайомлення перед складанням обвинувального акта і спрямуванням його до суду.

«За даними слідства, в листопаді 2015 року колишній в.о. директора ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» уклав із ТОВ «Компанія Укренергосервіс» 138 договорів підряду на виконання робіт зі встановлення приладів обліку теплової енергії в житлових будинках у Миколаєві. Разом із тим, підозрюваний вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт завідомо неправдиві відомості щодо комплектації та вартості встановлених теплових лічильників. У результаті таких дій, колишній в.о. директора ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» заволодів коштами підприємства в розмірі понад 1,75 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 26 листопада 2018 року детективи Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру колишньому в.о. директора «Миколаївоблтеплоенерго» Віталію Бородіну в заволодінні коштами.

Раніше до НАБУ передали справу про заволодіння коштами «Миколаївоблтеплоенерго». Раніше в цій справі детективи вивчали документи однієї приватної фірми.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО