Вибори в Україні показали повну недовіру старому політичному класу – Гармс

Голова делегації Європейського парламенту Ребекка Гармс заявила, що українці на президентських виборах показали повну недовіру старому політичному класу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Я спостерігала за всіма виборами в Україні, починаючи з 2004 року, і хотіла б сказати, що, як на мене, під час цих виборів виборці справді показали, що вони невдоволені старим політичним класом, і висловили йому повну недовіру. Було б чудово, якби політики, яким цю недовіру висловили, подумали про цей сигнал, оскільки велика кількість українців висловила це саме таким чином», - сказала Гармс.

За словами Гармс, очікування від Володимира Зеленського дуже високі, й новий президент має показати результати.

«Це дозволить зрозуміти, наскільки успішно пан Зеленський зможе з цими завданнями впоратися. Ми розуміємо, наскільки значні ці завдання, але ми готові допомогти», - сказала вона.

Нагадаємо, що 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. За посаду глави держави боролися шоумен Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко.

Згідно з Національним екзит-полом, Зеленський перемагає на виборах президента з максимальною підтримкою в історії незалежної України - 73,2%, у Петра Порошенка - 25,3%.

Центральна виборча комісія опрацювала 99% протоколів, кандидати в президенти України Володимир Зеленський та Петро Порошенко набирають 73,16% і 24,5% голосів виборців відповідно.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО