Манжосов пояснив, чому його прес-конференція не відбулася

Колишній актор Студії «Квартал 95» Денис Манжосов і колишній друг кандидата в президенти Володимира Зеленського оголосив на 11 квітня прес-конференцію, але спішно залишив її - нібито через погрози.

Відповідне смс-повідомлення прийшло агентству «Українські новини» з номеру, за яким піар-служба домовлялася про прес-конференції. Повідомлення було підписано самим Манжосовим, пише «Слово і Діло».

Манжосов написав, що йому «весь ранок дзвонять, пишуть, погрожують».

«Я приїхав, побачив своїх колишніх друзів і змінив своє рішення», - йдеться в повідомленні.

Раніше Денис Іванеско, директор агентства «Українські новини», де мала відбутися прес-конференція, повідомив наступне: «На жаль, спікера не буде. Організатори повідомили нам таку інформацію: пан Манжосов прибув в цей зал приблизно за годину до початку прес-конференції, його навіть бачили деякі ЗМІ і наша співробітниця, він ознайомився із територією, вийшов у двір, сів у таксі або в іншу машину, на цьому його сліди зникли. Організатори прес-конференції, які орендували цей зал, не можуть із ним зв'язатися».

За словами Іванеска, приблизно через півгодини після того, як мала початися прес-конференція, до будівлі прибула швидка допомога, представники ДСНС і поліція і повідомили про замінування «Українські новини».

«Але не вказали ні адреси, ні що саме заміновано», - розповів він.

Раніше повідомлялося, що сьогодні о 15.30 в прес-центрі «Українських новин» дасть прес-конференцію Денис Манжосов - друг дитинства кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО