Зеленський прийшов до медлабораторії для здачі аналізів (доповнено)

Кандидат на посаду президента України Володимир Зеленський приїхав здавати аналізи в медичний діагностичний центр Eurolab у Києві.

Про це повідомляє «Слово і Діло» в п'ятницю вранці, 5 квітня, з посиланням на заяву штабу кандидата.

За словами Зеленського, результати його аналізів будуть готові через три дні. Також він пояснив, що відмовився здавати кров у медичному центрі НСК «Олімпійський», оскільки той не обладнаний спеціальною лабораторією.

Крім того, на питання журналістів, які у нього ще можуть бути умови для проведення дебатів, Зеленський відповів: «Дивіться наші офіційні відео». Після цього він залишив клініку.

Відзначимо, під НСК «Олімпійський» вже утворилася черга з журналістів. Очікується, що Порошенко приїде туди на медичне обстеження на 09:00.

Раніше Зеленський заявив, що аналізи слід здати для того, щоб довести українцям, що серед кандидатів у президенти «немає ні алкоголіків, ні наркоманів».

У штабі Порошенко відповіли, що готові 5 квітня ця зробити в медичній частині НСК «Олімпійський». У свою чергу в команді Зеленського заявили, що їх кандидат не буде здавати аналізи в цьому місці, оскільки вважає, що НСК може бути заангажований, тому закликав призначити будь-яку іншу лабораторію.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО