НАБУ та САП повідомили про підозру ще двом особам, причетним до розкрадання землі

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру у причетності до розкрадання понад 13 га землі під Києвом адвокату та депутату Гатненської сільської ради Київської області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланнями на прес-служби САП і НАБУ.

«Керівником САП повідомлено про підозру ще 2 особам у справі щодо незаконного заволодіння особливо цінними землями Національної академії аграрних наук України у 2013-2014 роках вартістю майже 42,5 млн гривень. Оскільки вищевказані особи є адвокат та депутат місцевої ради, повідомлення про підозру було здійснено особисто Назаром Холодницьким», – йдеться в заяві САП.

Водночас у НАБУ уточнили, що вказані особи раніше обіймали посади головного вченого секретаря НААН та заступника начальника Головного управління Держземагентства в Київській області.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру віце-президенту НААН Ануш Балян. Пізніше, в прокуратурі розповіли деталі цієї справи. А у НАБУ оприлюднили схему заволодіння землею під Києвом.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО