ГПУ повернула назад до САП подання на нардепа Дейдея

Генеральна прокуратура України повернула назад до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Євгена Дейдея.

Про це в коментарі журналісту «Слова і Діла» повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

«Подання на народного депутата (Дейдея – ред.) повернули назад до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури через виявлені недоліки», – сказав Лисенко.

За його словами, зазначені недоліки в поданні САП на нардепа Дейдея унеможливлюють його підтримку й внесення до Верховної Ради.

«Зокрема, щодо незаконного збагачення, то воно вже вносилося до Верховної Ради, й вона не надала згоди на притягнення до відповідальності. У повторному поданні немає нових обставин, які могли б стати причиною повторного розгляду в парламенті», – зазначив речник ГПУ.

Нагадаємо, САП знову передала до ГПУ подання про зняття недоторканності з Дейдея. Також стало відомо, що Дейдей писав генеральному прокурору Юрію Луценку щодо обшуку НАБУ у фігуранта його справи. Раніше НАБУ розпочало повторно розслідувати розбій нібито за участю Дейдея.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО